ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ CIPIERRE FAST LOCK

CIPIERRE

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1978 ως παραγωγός εξαρτημάτων και κατεργασίας μεταλλικών στοιχείων για μεγάλους οίκους, σε εργοστάσιο στην Guidonia της Ρώμης.

Από το 1984, η Cipierre αποφάσισε να αναπτυχθεί στον τομέα της ασφάλειας με δικό της σχεδιασμό και κατασκευή εξαρτημάτων για πόρτες. Στα επόμενα χρόνια η εταιρεία αναπτύσει το δικό της σήμα για να γίνει ένα εθνικό και διεθνές σημείο αναφοράς.

Σήμερα, πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και διεθνούς πιστοποίησης πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων της.

Μετά από τριάντα χρόνια λειτουργίας, η στρατηγική της εταιρείας είναι να ικανοποιήσει τα αιτήματα της αγοράς και να προτείνει νέες τεχνολογικές λύσεις. Γι’ αυτό η Cipierre έχει αναπτύξει ένα νέο λογότυπο για τους πελάτες της, πιο φιλικό και αναγνωρίσιμο, καθώς και μία πιο σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα.

Η εταιρεία PATRAS αντιπροσωπεύει την Cipierre στην αγορά.

Νέα διεθνής πατέντα της Cipierre  Η Cipierre σε συνεργασία με την ABLOY δημιούργισαν μία μοναδική κλειδαριά απέναντι στις διαρρήξεις. Γραναζωτή για ομαλή λειτουργία χωρίς προβλήματα μπλοκαρίσματος. H εταιρεία Cipierre υπέβαλε τη νέα της κλειδαριά Fastlock στο τεστ των 100.000 στροφών που ισοδυναμούν με 50 χρόνια λειτουργίας σε πραγματική χρήση. Η εταιρεία Cipierre τεστάρισε την νέα κλειδαριά FASTLOCK σε ακραίες συνθήκες πίεσης. Σε πρέσσα με την πιστοποίηση της TUV Αυστρίας δοκίμασε την αντοχή της κλειδαριάς σε 200 Bar, ισοδύναμα με 1000 kgr πίεσης στους πύρους.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟY MUL-T-LOCK LOS

Οι κλειδαριές κυλίνδρου MUL-T-LOCK υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
• Μηχανισμός υψηλής ακρίβειας με γρανάζια που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος.
• Νέας τεχνολογίας καταπέλτης (relock), ο οποίος ενεργοποιείται και μπλοκάρει την κλειδαριά απλά και μόνο στην προσπάθεια αφαίρεσης του defender, πριν ακόμα φτάσουμε στον κύλινδρο, όπου πολλές φορές είναι αργά.
• Συμβατή με όλους τους κυλίνδρους και τα defender της αγοράς.
• Η κλειδαριά κυλίνδρου MUL-T-LOCK με καταπέλτη είναι πατενταρισμένη και η ποιότητά της εγγυημένη από τον MUL-T-LOCK ΙTALY, ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής κλειδαριών ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες στην Ευρώπη.
Για μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση, μπορείτε να συνδυάσετε την κλειδαριά κυλίνδρου με καταπέλτη MUL-T-LOCK που επιλέξατε, με έναν κύλινδρο ελεγχόμενης αντιγραφής των κλειδιών και ένα επώνυμο defender

ΚΛΕΙΔΑΡΙΆ ΚΥΛΊΝΔΡΟΥ CISA REVOLUTION PRO

  • Νέα κλειδαριά Cisa σχεδιασμένη να παρέχει μέγιστη ασφάλεια με το νέο σύστημα μπλοκαρίσματος της κλειδαριάς
  • Η κλειδαριά είναι εφοδιασμένη με μια συσκευή ασφαλείας (καταπέλτης) που ενεργοποιείται όταν οι πείροι είναι πλήρως κλειδωμένοι. Σε περίπτωση απόπειρας αφαίρεσης του κυλίνδρου, η συσκευή μπλοκάρει τους πείρους, εμποδίζοντας την πόρτα να ανοίξει
  • Δεν υπάρχει κίνδυνος μπλοκαρίσματος της κλειδαριάς κατά την τοποθετήσει διότι η συσκευή μπλοκαρίσματος λειτουργεί με τους πείρους κλειδωμένους
  • Μηχανισμός με γρανάζι που μειώνει την προσπάθεια περιστροφής του κλειδιού
  • Κατάλληλη για αντικατάσταση κλειδαριών

CISA ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΚΛΕΙΔΑΡΙΆ ΚΥΛΊΝΔΡΟΥ

Ηλεκτρική κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας Cisa με ενσωματωμένο ηλεκτρικό κυπρί

· Κλειδαριά νέας τεχνολογίας κυλίνδρου με καταπέλτη (όταν είναι δηλαδή κλειδωμένη η πόρτα και προσπαθήσει κάποιος να παραβιάσει τη κλειδαριά, πέφτει ο καταπέλτης και μπλοκάρει η κλειδαριά)

· χρησιμοποιείται κυρίως σε κεντρικές εισόδους (πολυκατοικιών) και επαγγελματικούς χώρους αφού προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίγει με ηλεκτρικό σύστημα (12V) και να ασφαλίζει σε περίπτωση που δεν είναι κλειδωμένη

· Συνδυάζεται με κύλινδρο και ένα defender (προστατευτικό του κυλίνδρου)

· Διαθέτει δύο γλώσσες, η δεύτερη εκ των οποίων όταν κλείνει η πόρτα λειτουργεί ως πίρος και την ασφαλίζει

· Λειτουργία στα 12V AC

· Κατανάλωση: 3.1 A